OM MIKROMAKKER

Hej og velkommen til Mikromakker!
Vi er et forholdsvis nyt udlejningskoncept, startet i 2020, som vil gøre det nemt og billigt at leje en bil i en mdr. eller mere.
Sammenlignet med andre i branchen er vi, så vidt vides, de eneste i landet som tilbyder fri kilometer og samtidig de billigeste. Skulle du finde et sted med en billigere grundpris, vil der ofte komme tillæg på for at opnå samme fordele, som vores all incl. pris allerede indeholder.
Hvis ikke, skal der oftes lægges udbetaling som du ikke får tilbage, samt en meget længere bindingsperiode.
Se evt. her hvad vores tidligere og nuværende kunder fortæller om os: Trustpilot
Det vi dog alle har til fælles er, at lejer selv skal betale for brændstof og sine parkerings- og fartbøder. Det skal du også når du lejer en Mikromakker.
Derudover er det kun, hvis Mikromakkeren mishandles eller får en stor skade, at selvrisikoen på kun 2.000 kr. kommer i spil. For personer under 23 år er selvrisikoen dog 5.000 kr. Dette gælder også hvis en eller flere ekstra førere er under 23 år.
Mikromakker er en del af KJ Auto, som har har eksisteret i ca. 40 år, og specialiserer sig i Citroen og Peugeot, både i køb og salg af brugte biler, samt reparationer heraf. Grundet denne ekspertise og erfaring, er det muligt at holde prisen, og indholdet af pakken, så attraktiv som er tilfældet.